Italijan na klupi Mađarske: Srbija je znatno jača od nas, došli smo da učimo

Reprezentacije Srbije i Mađarske napravile su veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, a večeras će odmeriti snage u meču 3. kola Lige nacija.

Selektor naših severnih suseda, Marko Rosi, izjavio je na konferenciji za medije da će napraviti nekoliko promena u odnosu na tim koji je savladao Bugarsku u Sofiji.

Definitivno će biti 4 ili 5 promena. Pratimo fizičko stanje naših igrača, a nekoliko njih je u četvrtak igralo i preko limita pa je pravi trenutak da ih odmorimo. Protivnik jeste jak, ali je nama zdravlje naših igrača najvažnije, rekao je Rosi.

Italijanski stručnjak je potom uputio reči hvale na račun “orlova”.

Srbija je znatno jača od nas i možemo da učimo od nje, baš kao i od Nemačke, Francuske i Portugalije ukoliko se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Sa druge strane, mi moramo da se borimo za svaku loptu i damo svoj maksimum od prvog do poslednjeg minuta kako bi pobedili takve timove. Srbija je odličan tim i mislim da to što su igrali 120 minuta u Oslu neće biti naša prednost. Njihove zamene su takođe sjajne, a svako ko se iole razume u fudbal zna da Srbija igra brz, ratnički fudbal pa ćemo, ukoliko želimo povoljan rezultat, morati da naglasimo baš te karakteristike kod nas, dodao je Rosi.

Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” počeće u 20.45 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE