Mijović: Pobedili smo veliki Partizan, ali smo bili daleko od najboljeg izdanja

Trener Budućnosti, Petar Mijović, bio je veoma zadovoljan nakon trijumfa protiv Partizana, a posle meča je rekao da je ovo bilo daleko od najboljeg izdanja njegove ekipe.

Nismo zbog puta u Pariz imali mnogo vremena za pripremu utakmice. Znali smo da igramo protiv ekipe koja je u Badaloni tri četvrtine igrala dobro, koja je u drugom poluvremenu protiv Venecije odigrala sjajno i pokazala sav svoj kvalitet. Znali smo da ovde moramo da budemo skoro pa perfektni da bismo dobili utakmicu. Mislim da to nismo bili. Daleko je ovo od nekog našeg najboljeg izdanja. Bilo je momenata kada smo imali kontrolu igre, ali je bilo i momenata kada smo imali apsolutne blokade, rekao je Mijović.

Potom je pohvalio karakter svojih igrača.

Ovaj tim pokazuje da sem talenta i kvaliteta ima izuzetan karakter i ja sam ponosan što smo pobedili velikog rivala i jedan veliki Partizan. Već od ponedeljka se spremamo za sledećeg protivnika Unikahu, dodao je trener Podgoričana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi Beograd proslavio regionalni trofej, Filipović se zapitao: Otkud nepoverenje u vaterpolo?

Vaterpolisti Novog Beograda trijumfalno su se vratili iz Splita sa peharom šampiona regionalne Premijer lige, a danas je tim...

POVEZANE OBJAVE