Misterija je razrešena, Žigić otkrio šta je rekao Sergeju pre ulaska u igru

Nikola Žigić savetuje Sergeja Milinković-Savića pre ulaska u igru. Sve ostalo je već istorija – fudbaler Lacija je postigao dva gola i doveo Srbiju na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Bivši reprezentativac je otkrio šta je rekao aktuelnom reprezentativcu pre ulaska u igru.

Objasnio sam Sergeju neke taktičke zadatke, vezano za odbrambenu i napadačku formaciju, što se tiče prekida. I poželeo da postigne gol. Uostalom, kao i svima što poželim kada ulaze u igru. Drago mi je zbog njega, a još draže zbog svih u državnom timu i Savezu. Najbitnije je da smo mi pobedili i prošli dalje. Blizu smo cilja, ali moramo da budemo oprezni, ne bi trebalo da upadamo neku euforiju, rekao je Žigić za Blicsport.

Poslednja prepreka na putu ka šampionatu Evrope je Škotska.

Škotska je ozbiljan rival, za svako poštovanje. Važno je da budemo koncentrisani i hladne glave i sprovedemo zamisli selektora Tumbakovića. Verujem u momke i u povoljan ishod. Ali, da ne trčimo pred rudu, sada nas očekuje utakmica nove sezone Lige nacija protiv Mađarske. Verujte, već smo arhivirali Norvešku i okrenuli se narednom izazovu. Naši reprezenatativci su svesni svake utakmice. Ovo je sjajna grupa igrača. Pravo je zadovoljstvo raditi u takvom ambijentu, zaključio je pomoćnik u stručnom štabu Ljubiše Tumbakovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan najavio derbi: Crno-beli poslali jaku poruku (VIDEO)

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju svom najvećem rivalu Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u 173....

POVEZANE OBJAVE