Srbija u Ligi nacija: “Orlovi” napadaju Mađare na Marakani

Na oduševljenje svih ljubitelja fudbala, nastavljaju se mečevi Lige nacija u kojima nastupa i naša fudbalska reprezentacija. “Orlove” u nastavku očekuju mečevi sa Mađarskom i Turskom.

Kao što verovatno već znate, Srbija je u Ligi naciji iz dve utakmice, sa reprezentacijama Rusije i Turske, izvukla samo jedan bod.
Činjenica je da naša reprezentacija kikseve iz dva meča može ispraviti trijumfom nad izabranicima Marka Rosija, jer selekcija Srbije važi za favorita na ovoj utakmici.

Ukoliko i ti misliš da Srbija pobeđuje – NA OVOM LINKU možeš odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje – jer zašto ne bismo verovali da “Orlovi” večeras upisuju prvu pobedu u grupi?

Mađari su takođe odigrali dva meča u Ligi B. Na prvoj utakmici, dovoljan je bio pogodak dvadesetogodišnjeg Dominika Soboslaija u 80. minutu, kako bi salvadali Tursku na gostovanju minimalnim rezultatom. Međutim, u drugoj utakmici su, kao domaćini, poraženi od reprezentacije Rusije rezultatom 3:2.

Sa jednom pobedom i jednim porazom u Ligi nacija, Mađari se trenutno nalaze na 2. mestu na tabeli u grupi. Dok je, nažalost, Srbija na poslednjem, četvrtom mestu.

Otkako je Srbija postala nezavisna država, reprezentacije Srbije i Mađarske nisu imale nijedan međusobni susret. Dakle, meč u Ligi nacija će im biti prvi međusobni duel.

Šansa da Srbija trijumfuje na meču sa Mađarskom jeste 52 odsto. Šansa da Mađarska odnese 3 boda iz Beograda jeste 21 odsto. Dok je verovatnoća da utakmica bude završena nerešenim rezultatom 27 odsto.
Kvote za utakmicu Srbija – Mađarska možete pogledati na sajtu meridianbet.rs ili jednostavnim klikom OVDE.

Liga nacija je trenutno najkvalitetnije i najpopularnije takmičenje između reprezentacija u Evropi. Sportska kladionica Meridianvam, zahvaljujući najboljim kvotama, kao i najvećem izboru igara i specijala, ali i kroz redovno ažurirane statističke podatke pomaže da svoj dobitak ostvarite.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE