Šćepanović pred Uniks: Možemo biti optimisti

Partizan ima težak zadatak u Evrokupu, gostuje ekipi Uniksa u Kazanju u okviru trećeg kola.

Dva rivala su trebala da se sastanu u 1/4 finalu Evrokupa u prošloj sezoni koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Trene crno-belih ističe da je Uniks na svom terenu uvek ozbiljan rival.

Nikada nije lako kada idete u Rusiju i igrate posle napornog puta i svega što taj put nosi. Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju, ali mi idemo sa nekom našom idejom i željom. Igre na utakmicama protiv Huventuda i Venecije nam daju za pravo da možemo biti optimisti. Ono što tražim od svojih igrača je da daju maksimum u ovom momentu, a za šta će taj maksimum biti dovoljan, videćemo u sredu. Koliko energetski više budemo u utakmici, toliko će nam šanse za trijumf biti veće, rekao je Šćepanović.

Obe ekipe posle prva dva kola imaju skor 1-1.

Uniks je jedan od timova koji pretenduju na sam vrh Evrokupa. U poslednjih 10-15 godina se konstantno nalaze među četiri najbolje ekipe u Rusiji. Sa Džamarom Smitom sam igrao u Bambergu, on im je najbolji strelac, sjajan igrač. Očekuje nas teško gostovanje posle teškog puta, ali ne idemo sa belom zastavom. Probaćemo da pružimo što bolju partiju i da pobedimo, poručio je kapiten Novica Veličković.

Meč je na programu u sredu, 14. oktobra od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE