Spektakl u Novom Sadu – Megdan fighting “Za bolja vremena”

Sreda je važan dan za sve ljubitelje MMA u Srbiji. Novosadska hala SPENS će sutra biti domaćin turnira Megdan fighting 7 “Za bolja vremena”.
Nema sumnje da nas očekuje spektakl na svetskom nivou, a glavna borba večeri biće između Čede TDI Pantića i legendarnog Samo Petje.
Biće ovo, sasvim sigurno, najveći izazov do sada za Pantića, a posebno zanimljiv podatak je da će nosilac brojnih titula, Samo Petje – prvi put učestvovati na Megdanu.

Osim toga, očekuje nas još osam borbi, a za pojas teške kategorije Megdana boriće se Mamdou Sene i Daniel Tolledo Jacare. Nakon što je Saša Milinković odustao od ove borbe zbog povrede, organizatori su se potrudili da nađu dostojnu zamenu i u tome su uspeli. Borac sa Akhmata koji je pobedio čuvenog Stjepana Bekavca, Muslima Makhudova i mnoge druge, sada će se na Megdanu “Za bolja vremena” suočiti sa Senom.
Ni to nije sve, Novi Sad će nam ove srede zaista pružiti veliki spektakl – snage će odmeriti i Bojan Kosednar i Nikola Joksović, zatim Damjan Savanović i Igor Nistor, Aleš Ratej i Nenad Milanov, kao i Abubakar Batili i Milan Vrbić, Edin Sinanović i Jovan Nikolić, Predrag Jovanović I Boris Marković, kao i Miloš Janičić i Ivan Šarić.

S obzirom na nove epidemiološke mere, početak Megdana pomeren je za 18 časova, nažalost bez publike, ali to ne menja činjenicu da će borci dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Naravno, ništa od ovoga neće proći bez sportske kladionice Meridiana, koja je sponzor borcima – Čedo TDI Pantić i Miloš Janičiž.
Kao što ste navikli, Meridian je uvek tu da ponudi najbolje kvote, pa je tako i ovog puta jer vas za Megdan fighting 7 čeka fantastična ponuda!
Naime, Meridian je jedina kladionica u kojoj će biti moguće klađenje na MMA spektakl u Novom Sadu.

Ne propustite jedinstvenu priliku, da uz neverovatnu dozu adrenalina okušate sreću i testirate znanje ovog, sve više popularnog, borilačkog sporta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE