Crno-beli na zadatku – Partizan protiv Uniksa za drugu pobedu u Evrokupu

Košarkaši Partizana danas će od 18 časova, u trećem kolu Evrokupa, igrati za drugu pobedu – neće biti lako, rival je Uniks i to u Kazanju!
Ukoliko i vi verujete u ekipu Vlade Šćepanovića imamo sjajnu vest kladionica Meridian vam poklanja 1.000 dinara za online i uživo klađenje.


Neophodno je samo da se registrujete na OVOM LINKU i vaš bonus će vas sačekati kao savršena dobrodošlica.


Jedan od glavnih favorita za osvajanje takmičenja igraće drugu uzastopnu utakmicu na domaćem parketu. Prethodno su u meču drugog kola pobedili Bahčešehir, dok su na otvaranju takmičenja poraženi na gostovanju Veneciji.


S druga strane, crno-beli su u drugom kolu bili bolji od italijanske ekipe, ali su na otvaranju takmičenja izgubili u Španiji od Huventuda.
Partizan u današnji susret ulazi sa identičnim učinkom kao i Uniks.


Uniks je ekipa koja ne gubi često kod kuće i na crno-belima je da prekinu dobru seriju Rusa, ali i da nastave svoj niz pobeda u ovom takmičenju.
U grupi A prvi je Huventud sa dva trijumfa, a trenutno četiri ekipe imaju učinak od jedne pobede i jednog poraza, što znači da će borba za plasman u narednu fazu biti neizvesna. Zato će svaka utakmica do kraja grupnog dela takmičenja imati ogroman značaj, počevši od duela u Rusiji.
Jasno je da Partizan nema puno prostora za kalkulacije, cilj se zna – brejk, odnosno pobeda u gostima potiv jakog protivnika.


A da li će Šćepanović i njegova ekipa uspeti da ostvare zacrtano saznaćemo večeras

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE