CSKA slavi Klajburna, Lorenzo Braun promašio šut za pobedu u regularnom toku i produžetku

U poslednje dve utakmice 3. kola Evrolige pobede su ostvarili košarkaši CSKA i madridskog Reala.

CSKA je naneo prvi poraz Fenerbahčeu i to nakon produžetka, a junak meča bio je Vil Klajburn. Amerikanac je 16 sekundi pre kraja postigao koš za produžetak, a 11 sekundi pre kraja dodatnih pet minuta postigao koš i realizovao dodatno slobodno bacanje za konačan trijumf “armejaca”.

Turski klub je imao priliku da posle Klajburnovih poena dođe do pobede i u regularnom toku i u produžetku, ali je oba puta neprecizan bio Lorenzo Braun. Klajburn je meč završio sa 26 poena i indeksom 27, a pratio ga je Džejms sa 14 poena. Kod Fenera De Kolo 21 poen, Edi 18, a Braun 16 poena.

Real je pobedio prvi put ove sezone i to protiv desetkovanog Himkija koji je u Madridu nastupio sa samo 8 igrača, od kojih je Vladislav Šarapov igrao tek nešto više od 4 minuta. Ljulj je predvodio “kraljevski klub” sa 21 poenom, Laprovitola je postigao 19, a Tompkins poen manje. Kod Himkija Buker 22, Zajcev 21, Jerebko 18 poena. Za klub iz Podmoskovlja na ovom meču igrali su još Vialcev, Odinokov, Monia i Jevstignjejev.

Fenerbahče – CSKA 77:78 (69:69)
Real Madrid – Himki 95:86

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE