Gajić: Činjenica je da će Sadik nedostajati Partizanu, izostanak navijača veliki hendikep

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić smatra da će izostanak navijača sa večitog derbija u nedelju biti veliki hendikep za oba tima, prenosi ,,Sportski žurnal”.

Za razliku od prošlog meča između dva tima, sada zbog epidemiološke situacije navijača u Humskoj neće biti.

– Velik hendikep za obe ekipe, nema šta. Pogotovo što ovdašnjoj utakmici svih utakmica publika daje izuzetnu draž, ne manje bitno: budi i jaku navijačku strast. Biće neobično, ali… – rekao je Gajić.

Iako Sadik nije tresao mrežu protiv Zvezde, stvarao je probleme odbrani crveno-belih u prethodnim mečevima.

– Odlaskom Sadika Partizan je izgubio prvog špica. Činjenica je da nam je Sadik pravio probleme u prethodnim derbijima. Pokušaće da ga zamene nedavno došli Holander i Bajbek – kazao je Gajić.

Zvezda će biti lišena pomoći jednog od najboljih igrača u ovoj sezoni – Mirka Ivanića. Vezista je pozitivan na COVID-19.

– Najbitnije da nema teže simptome i oseća se dobro, kao i da su ostali nezaraženi. Poželeo bih mu brz oporavak, sigurno da će nedostajati u derbiju. Ove godine se istakao kao jedan od lidera tima, što se oslikalo odličnim partijama i golovima. Međutim, koga nema bez njega se mora i može. Imamo veliki fond kvalitetnih igrača i nesumnjam da će kogod bude istrčao na teren na najbolji način odgovoriti obavezama i reprezentovati klub – istakao je Gajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE