Mitrović: Pokazali smo da smo pravi kada je najteže, bolje igramo kada smo autsajderi

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović rekao je u intervjuu za ,,Sport klub” da je naša selekcija protiv Norveške pokazala svoje pravo lice.

Sjajnom igrom u Oslu, Srbija, koju su svi videli kao autsajdera, izbacila je Norvešku iz borbe za Evropsko prvenstvo.

Vrlo bitna pobeda za nas i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Meč je bio veoma važan, ali pokazali smo karakter. Pokazali smo da možemo da odigramo pravu, takmičarsku utakmicu onda kada je najteže i dokazali da smo bolji od Norveške, u šta su mnogi sumnjali – kazao je Mitrović.

Mitrović ističe da su ,,Orlovi” doslovno bili otpisani, ali da su i pored toga pokazali da su kvalitetniji rival od Norvežana.

Nama je možda i bolje kada ulazimo u utakmicu kao autsajderi. Mnogi su nas otpisali. Mi smo od starta ušli da pokažemo da smo bolja ekipa. Pored velikog pritiska, pružili smo izvanrednu igru. Odlučni smo bili, hteli smo da pokažemo da se mi pitamo u tom duelu. Ispunili smo sve što smo se dogovorili u svlačionici i dokazali da smo kvalitetniji – rekao je Stefan Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Fener do brejka u Kneževini

Ekipa Fenerbahčea uspela je da dođe do brejka u prvom meču četvrtfinalne serije protiv Monaka, pošto su slavili 91:95...

POVEZANE OBJAVE