Otkazana utakmica, Zvezda dobija za zelenim stolom!

Evroliga je obavestila KK Crvena zvezda da se utakmica četvrtog kola Evrolige između Asvela i crveno-belih, koja je bila zakazana za četvrtak, 15. oktobar od 20.45 časova neće igrati.

Francuski predstavnik ne može da obezbedi dovoljan broj igrača za održavanje ovog susreta. Podsetimo, u klubu iz Vilerbana je veliki broj slučajeva zaraženih virusom Covid-19, što su potvrdili i najnoviji rezultati.

Očekuje se da Evroliga registruje ovu utakmicu rezultatom 20:0 u korist Crvene zvezde prema utvrđenom protokolu.

Podsetimo, Zenit iz Sankt Peterburga je službeno izgubio mečeve od Baskonije i Valensije zbog loše zdravstvene situacije u klubu.

KK Crvena zvezda mts shvatajući težinu situacije u kojoj se nalazi celokupna evroligaška porodica i svi klubovi u takmičenjima pod okriljem Evrolige, izražava veliko žaljenje zbog nemogućnosti da na terenu odmeri snage sa sportskim prijateljima iz Liona, ali kao i svi u vreme pandemije prednost daje bezbednosti, i očuvanju zdravlja ljudskih života.

Istovremeno, ovim putem KK Crvena zvezda mts želi brz oporavak svim igračima, stručnom štabu, članovima menadžmenta Asvela koji su pozitivni na Covid – 19, i nada se skorom viđenju na sportskim rivsalima iz Liona, na terenu u mnogo boljim okolnostima, stoji na sajtu KK Crvena zvezda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović govorio o povredi: Kada se desila bio sam zabrinut

Najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović povredio se u utakmici protiv Al Šababa, neposredno nakon što je postigao dva...

POVEZANE OBJAVE