Evrokup: Huventud maksimalan, Mornar ubedljiv, Budućnost ispustila 16 poena prednosti u Malagi

Osim duela u Kazanju odigran je još jedan meč 3. kola grupe A Evrokupa.

Huventud je na gostovanju bio ubedljiv protiv Bahčešehira i zadržao maksimalan učinak u grupi, a sjajan meč odigrao je Ante Tomić koji je postigao 21 poen uz samo jedan promašaj iz igre (9/10). Dimitrijević je uz 13 poena imao i 8 asistencija, Morgan je dodao 11, a Brodzijanski, Basas i Birgander po 10 poena. Kod domaćina Grin je bio najefikasniji sa 14 poena, dok je Akpinar postigao poen manje.

U grupi B crnogorski klubovi su ostvarili polovičan učinak. Mornar je ubedljivo savladao Brešu, Jeremić je predvodio Barane sa 14 poena, a Gabrijel, Nidam i Vranješ su ubacili po 11.

Budućnost je u Malagi prokockala 16 poena prednosti, vodili su Podgoričani sve do šest i po minuta pre kraja, ali je Unikaha trojkom Vačinskog povela prvi put nakon prve četvrtine i do kraja meča nije ispuštala prednost. Ivanović je ubacio 21 poen kod Budućnosti, Kobs ga je pratio sa 14, a najefikasniji kod Unikahe bio je Alonso sa 21 poenom.

Lokomotiva Kuban deklasirala je kao gost Lietkabelis Nenada Čanka, a ubedljiv je bio i Monako protiv Antverpena. Ulm je na svom parketu poražen od ekipe Levaloa.

Grupa A
Bahčešehir – Huventud 72:91
Uniks – Partizan 93:70

Grupa B
Mornar – Breša 95:76
Unikaha – Budućnost 91:87
Ulm – Levaloa 80:86

Grupa C
Lietkabelis – Lokomotiva Kuban 76:105
Monako – Antverpen 96:64

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE