Skandal u komšiluku: Tortura nad reprezentativcima Slovenije!

Fudbaleri mlade reprezentacije Slovenije odbijaju da zaigraju za tu selekciju sve dok na klupi sedi Primož Gliha.

Naime, danas su u javnost izašle informacije pod kojima su trentirani igrači do 21 godine od strane selektora Glihe u prethodnom periodu, što preti da postane veliki skandal.

Gliha je, kako se prenosi, vređao svoje fudbalere, započinjao treninge bez zagrevanja, protivnici se nisu analizirali, zabranio je igračima da spavaju u prevozu prilikom puta na gostovanje, zabranio je proslave nakon pogodaka…

Deluje da je i ovo previše, ali Gliha je bio rešen u tome da se ružno ponaša prema svojim fudbalerima, pa je tako naterao svoje igrače da odigraju meč sa Mađarskom bez i jednog obroka osim doručka (meč igran u 18 sati). Zabranio im je da zatvaraju vrata hotelskih soba dok spavaju, igrači nisu smeli da koriste mobilne telefone i da gledaju televiziju, a osim ukoliko nisu igrali u novac, nisu smeli da se kartaju i igraju bilo koje društvene igre?!

Fudbaleri su se pobunili i nakon ovog reprezentativnog ciklusa odbili da igraju za svoj nacionalni tim dok je Gliha selektor i o tome obavestili Fudbalski savez Slovenije.

Gliha je i dalje na svojoj poziciji, ali s obzirom na to da je Slovenija domaćin Evropskog prvenstva za mlade naredne godine, pretpostavlja se da će čelnici Saveza reagovati i otpustiti Glihu čim pre.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE