Đuričić: Mi imamo ozbiljne planove za ovu sezonu

Fudbaleri Radničkog u subotu od 16 časova gostuju Napretku iz Kruševca, u susretu 11. kola Superlige Srbije.

Radnički u ovaj meč ulazi kao sedmoplasirani tim na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok je Napredak na pretposlednjem 19. mestu sa pet bodova.

Niški tim je u dvonedeljnoj pauzi između 10. i 11. kola promenio šefa stručnog štaba. Radoslava Bataka zamenio je Milan Đuričić, koji se posle tri godine vratio na Čair. Popularni Đumi ekipu je vodio na mini-pripreme u etno-selo Stanišiće i pun optimizma očekuje duel u Kruševcu.

Mi imamo ozbiljne planove za ovu sezonu, a naše mogućnosti se svakako neće meriti prema učinku u Kruševcu. Utakmice Radničkog i Napretka su uvek derbi i specifične su same po sebi. Napredak je promenio trenera, jer nije imao rezultat. Ali igrali su dobro. Njihove partije nisu ispraćene rezultatima. Ekipu je preuzeo moj kolega Stevanović, kojeg veoma cenim kao stručnjaka. On će sigurno uneti neke promene, a mi smo ovaj meč spremali tako što smo analizirali sistem koji su oni do sada negovali, ali i sistem koji je karakterističan za timove koje predvodi Stevanović. Igrači poput Milunovića i Marjanovića izazivaju respekt, ali učinićemo sve da ih dobijemo. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo. U svakom slučaju, da bi pobedili u Kruševcu moraćemo da damo maksmimum. Sve ispod toga neće biti dovoljno, rekao je Đuričić.

Trener Radničkog istakao je da je u prethodnih 15-ak dana dobro upoznao ekipu.

Zadovoljan sam timom. Dobro smo radili na mini-pripremama i nemam nikakve zamerke. Verujem da ćemo u Kruševcu pokazati šta od nas može da se očekuje u nastavku sezone, jasan je Đuričić.

Radnički u Kruševcu neće biti kompletan.

Nemanja Kojić ima problem sa prstom i neće moći da nam pomogne. Ostali su spremni i znam tim koji će početi meč, završio je Đuričić.

FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE