Poruka iz Železnika pred dolazak Partizana: Konačno kompletni, možemo da pariramo jednom od najboljih timova u ligi

Veliku pažnju privlači utakmica 3. kola ABA lige između FMP-a i Partizana.

Crno-beli su izgubili prve dve utakmice u regionalnom takmičenju, dok “panteri” meč dočekuju posle ubedljivog poraza u Splitu.

Trener Vladimir Jovanović smatra da njegovi igrači mogu da ostvare povoljan rezultat.

Posle poraza u Splitu, u goste nam dolazi jedna od najjačih ekipa u ligi. Partizan je zadržao gotovo ceo tim od prošle sezone, pojačao ga sa nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, a sigurno da pored lošijeg starta ima najveće sportske ambicije. Sa druge strane, mi ćemo konačno biti kompletni i u situaciji da predstavimo neke mlade igrače. Tu pre svega mislim na Popovića i Pecarskog, ali i druge koji treba da potvrde talenat. Naravno da pored toga imamo veliki sportski motiv da igramo dobru košarku, sa puno trčanja i energije. Ukoliko budemo na visini zadatka, mislim da i protiv favorita, možemo da igramo ravnopravan meč i dođemo do dobrog rezultata, rekao je Jovanović.

Jedan od najiskusnijih u redovima kluba iz predgrađa, Sava Lešić, svojevremeno je nosio i dres Partizana, a za predstojeći duel kaže da će biti veliki izazov za njega i saigrače.

Utakmica protiv Partizana je veliki izazov za nas, za mladu i novu ekipu. Pogotovo posle prethodnog kola, protiv Splita, gde smo se pokazali u lošem svetlu. Želimo da to ispravimo i pariramo Partizanu. Nadam se da uz borbu, agresivnost i čvrstinu, možemo do šanse. Iako je Partizan loše ušao u sezonu, uz par poraza, to ne sme da zavara. To je jaka ekipa, sastavljena od dosta iskusnih i kvalitetnih igrača. Ipak, verujem da naša mlada ekipa, uz veliku borbu, može da parira Partizanu. Samo treba da budemo koncentrisani i fokusirani na našu igru i učinimo sve da izgledamo što bolje na terenu, izjavio je Lešić.

Meč će biti odigran u subotu od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE