Bivši osvajač Kupa Srbije u stečajnom postupku: Jagodina pred gašenjem

Fudbalski klub Jagodina nalazi se u stečajnom postupku zbog dugova koje nisu plaćali, otkriva Sindikat profesionalnih fudbalera ,,Nezavisnost”.

Kolika svota je u pitanju, nije poznato javnosti, ali prethodno se u medijima pojavljivala cifra od milion evra.

Sve je počelo od ispadanja Jagodine iz elitnog ranga srpskog fudbala u sezoni 2015/2016 i ubrzo su preseljeni u peti rang, a potom ,,ugašeni”, a umesto njih nastupala je ekipa pod imenom FK Jagodina Tabane koja se sad takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Započet je stečajni postupak protiv FK Jagodine zbog dugova koje nisu plaćali. SPFN će detaljno istražiti sve detalje vezane za stečajni postupak i obavestićemo javnost. Takođe, zatražićemo od FIFA detaljne informacije o tome da li je FK Jagodina naplaćivala solidarne transfere od trenutka kada su istupili iz saveznog ranga takmičenja – stoji u objavi Sindikata profesionalnih fudbalera ,,Nezavisnost”.

EKSKLUZIVNA INFORMACIJA:

Započet je stečajni postupak protiv FK Jagodine zbog dugova koje nisu plaćali.

SPFN će…

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Petak, 16. oktobar 2020.

Jagodina je 2012. godine bila apsolutni hit domaćeg fudbala osvojivši četvro mesto i izborivši učešće u Evropi. Godinu dana kasnije, osvojen je i Kup Srbije, a ujedno je i ponovljen uspeh iz prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ORLOVI SU SPREMNI: Kolaković i reprezentativci kreću u Rio

Odbojkaši Srbije polovično su završili mini pripreme u Italiji pred početak Lige nacija. Izgubili su od domaćina 3:2, istim rezultatom...

POVEZANE OBJAVE