Budućnost teškom mukom slomila sjajni Borac

Budućnost je došla do treće pobede u ABA ligi pošto je kao domaćin savladala sjajni Borac iz Čačka sa 86:83 (19:26, 29:18, 12:11, 26:28).

Gosti sjajno započeli meč i dominirali su u prvoj četvrtini. Brajs Džons je u napadu komandovao igrom Čačana, a prednost je na kraju prvog perioda mogla biti i veća da u poslednjim sekundama Kočović nije izgubio loptu koja je omogućila lagana dva poena za Podgoričane.

U drugom periodu domaći su “zategli” odbranu i napad je krenuo da funkcioniše. Nikola Ivanović i Marko Popović su su komandovali igrom i predvodili Budućnost do plus 4 na poluvremenu.

Drugo poluvreme je bila prava klackalica. Domaći su u par navrata dolazili do plus 10, imali čak i plus 12 u jednom trenutku, ali gosti se nisu predavali.

Uvek su nalazili način da priđu na prednost od 3 do 4 poena i da priprete Budućnosti.

Na kraju, imali su i šut za produžetak ali u poslednjoj sekundi Smit je promašio šut, koji je bio za dva poena zbog gaženja linije od 3 poena.

Kod poednika najefikasniji je bio Ivanović sa 27 poena, Popović je postigao 16, Apić i Edžim po 10.

Kod Borca Džons je dao 21 poen uz 7 asistencija, Čarapić je postigao 17, Smit i Neradžić po 10.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE