Jovanović i Tepić pred gostovanje u Zagrebu

Mega Soccerbet gostuje Ciboni u Zagrebu u okviru trećeg kola ABA lige. Utakmica je na program u nedelju 18. oktobra od 17 časova

Svoja očekivanja pred meč sa vukovima izneli su trener Mege Vlada Jovanović i kapiten Milenko Tepić.

Siguran sam da će Cibona posle prva dva kola pokazati reakciju. Moramo biti koncentrisani na nas, da fizički i košarkaški ispunjavamo zadatke koje smo postavili pred ovu utakmici. Cilj nam je da naše oscilacije u igri budu što manje, rekao je Jovanović, a preneo sajt Mege.

Za nas je svako gostovanje u ABA ligi veoma teško, to nas očekuje i protiv Cibone koja je mnogo bolji tim nego što to pokazuju njeni rezultati u prva dva kola. Igrali su protiv Crvene zvezde i Mornara koji spadaju među najbolje ekipe u ABA ligi i tu se nisu najbolje snašli. Moramo da budemo svesni da protiv svakoga možemo da igramo ako smo na svom maksimumu, individualno i timski i obrnuto, ako to nismo da ćemo protiv svakoga imati velikih problema, posebno u ovoj situaciji gde će Cibona želeti da pokaže svoj kvalitet. Na nama je da se pripremimo što je moguće bolje i da na jednom veoma teškom gostovanju pronađemo način da ostvarimo pobedu, dodao je Tepić.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE