Junajtedovi fudbaleri su ”đavoli” samo na strani (VIDEO)

Njukasl – Mančester Junajted 1:4(1:1) Šo 2′(ag) – Megvajer 23′, Fernandeš 86′, Van Bisaka 90′, Rašford 90+6′

Pobedom Mančester Junajteda na ”Sent Džejms parku” spuštena je zavesa na izuzno uzbudljiv dan u Premijer ligi.   

Posle tri odlične utakmice, videli smo i četvrtu, ovog puta u Njukaslu. Nije dobro krenulo za goste, već u 2. minutu Luk Šo je pokušao da spreči centaršut i zatresao sopstvenu mrežu. U 20. minutu je poništen lep gol Bruna Fernandeša, da bi tri minuta kasnije poravano Hari Megvajer, kako drugačije nego glavom posle kornera.   

To je bio rezultat prvog poluvremena, a priliku za potpuni preokret propustio je Bruno Fernandeš sa bele tačke u 58. minutu. Portugalac je srušen za penal, a njegov udarac zaustavio je golamn domaćih Darlou. Izgledalo je da će ”svrake” osvojiti bod, ali je posle brze kontra akcije Rašforda i Gernandeša u 86. minutu Portugalac okajao grehe zbog promašenog jedanaesterca.     

Nije to bio kraj golovima, u 90. minutu Van Bisaka je postigao svoj prvenac u Premijer ligi, a u šestom minutu nadoknade Markus Rašford je postigao drugi gol u ovom prvenstvu. Nemanja Matić je u igru ušao pred kraj meča. 

Mančester Junajted posle četiri odigrane utakmice ima dve pobede, obe u gostima, i dva poraza, oba na ”Old Trafordu”. Njukasl je sakupio 7 bodova iz pet utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE