Ne ide bez Ronalda, šampion ostavio dva boda u Kalabriji

Krotone – Juventus 1:1(1:1) Simi 12′(p) – Morata 21′

”Stara dama” je u Krotone došla bez Kristijana Ronalda, koji je u izolaciji zbog pozitivnog testa na koronavirus, i nije uspela da ostvari pobedu.    Domaća ekipa, povratnik u elitu, izgubila je sve tri utakmice na startu prvenstva, a svoj prvi bod osvojila je protiv šampiona. Poveo je Krotone već u 12. minutu, akciju je započeo Miloš Vulić, proigrao je Recu, a njega je srušio Bonući. Penal je precizno izveo Nigerijac Simi. Iako bez najboljeg strelca, ali i Paola Dibale, Juventus je poravnao već u 21. minutu. Kijeza je pronašao Moratu, a Španac put lopti do mreže domaćina.   

Posle sat vremena igre Juventus je ostao sa desetoricom na terenu, crveni karton dobio je Federiko Kijeza, koji je na sredini terena nagazio Ćigarinija. I sa igračem manje ”Stara dama” je postigla gol, učinio je to ponovo Morata, na dodavanje Kvadrada, ali je taj pogodak ponipten zbog ofsajda.    

Miloš Vulić je igrao do 74. minuta, a od 83. je na terenu bio i Vladimir Golemić. Juventus ima 8 bodova iz četiri utakmice, dok je Krotone sa samo jednim osvojenim bodom u dosadašnjem toku Serije A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE