Preokret Mladosti, minimalac Inđije, Voždovac bolji od Spartaka

U subotu je odigrano još pet mečeva u Linglong Super ligi Srbije.

Inđija je na svom terenu minimalno porazila Zlatibor, a pobedonosni gol postigao je Nebojša Bastajić u 22. minutu.

Metalac je odneo bodove iz Ivanjice, u meču u kojem su viđena čak tri jedanaesterca. Gosti su poveli golom Igora Maksimovića sa bele tačke u 22. minutu, a pet minuta kasnije penal za ekipu iz Gornjeg Milanovca je u gol pretvorio Milan Jokić. I Javor je pogodio sa penala četiri minuta pre kraja prvog dela, a strelac je bio Luka Luković.  Igor Maksimović je postavio konačnih 1:3 u 70. minutu.

U Kruševcu su Napredak i Radnički odigrali susret bez golova, pa su po bod na debiju zaradili novi treneri oba kluba Goran Stevanović i Milan Đumi Đuričić.

Voždovac je na krovu TC savladao subotički Spartak, a sva tri gola viđena su u prvom delu. Poveli su zmajevi preko Edina Ajdinovića u petom minutu. Noboru Šimura poravnao je skor devet minuta kasnije, ali je trijumf Voždovcuobezbedio Nikola Vujnović u 32. minutu.

Mladost je bila veliki favorit protiv Mačve u Lučanima, a do pobede je stigla tek nakon preokreta. Gol za Šapčane postigao je Branislav Knežević u 41. minutu, a preokret ekipi Mladosti doneli su Nemanja Kos u 77. i Ivan Milošević u 88. minutu.

Inđija – Zlatibor 1:0 (1:0)

Javor – Metalac 1:3 (1:2)

Napredak – Radnički 0:0

Mladost (L) – Mačva 2:1 (0:1)

Voždovac – Spartak 2:1 (2:1)

Tabelu Super lige Srbije možete pogledati ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKLONJENE SVE DILEME: Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige dočekuju Olimpijakos. Za oba tima je ova utakmica važna. Pirejci bi da imaju prednost...

POVEZANE OBJAVE