Sterling doneo trijumf Sitiju, ”tobdžije” nisu imale sreće (VIDEO)

Mančester Siti – Arsenal 1:0(1:0) Sterling 23′
   

Mančester Siti je pobedio Arsenal u 5. kolu Premijer lige i tako se ”tobdžijama” revanširao za poraz u finalu FA kupa pre tačno tri meseca. Ipak, u Premijer ligi ovo je bio sedmi uzastopni trijumf ”građana”nad timom iz Londona.   

Mimo svih očekivanja pobednika je odlučio jedan gol. Postigao ga je oporavljeni Rahim Sterling u 23. minutu, pošto je prethodno Aguero proigrao Fodena, a njegov udarac Leno odbranio. Na njegovu nesreću, odbio je loptu pravo na nogu Sterlingu, kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu. U nastavku je Arsenal bio nešto bolji. Dve odlične prilike je do poluvremena propustio Saka, a Siti je pripretio tek u nastavku, kada je malo nedostajalo da David Luiz postigne autogol. Poslednju šansu za izjednačenje imao je Pepe, dobro je izveo slobodan udarac, ali je za malo bio neprecizan, pa je lopta otišla pored desne stative Edersonovog gola.    Sada Arsenal ima devet bodova iz pet utakmica, a Siti je sakupio 7, ali iz jednog meča manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE