Borjan ostavio najbolja mesta za Ligu Evrope igračima Partizana: Bili smo dominantni!

Očigledno je burno bilo na stadionu Partizana i van terena, pošto se ne stišava bura izjava posle derbija. Oglasio se i golman Crvene zvezde Milan Borjan koji je pecnuo Partizan.

Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika – Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera, rekao je Borjan.

On smatra da crveno-beli nemaju šta da dokazuju posebno u derbijima jer su već sve pokazali.

Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

Za kraj je poslao poruku Večitom rivalu.

Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta, završio je Borjan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE