Dva londonska remija u nedeljno popodne: Šta se ovo dogodilo Totenhemu? (VIDEO)

 London je bio porište dve utakmice Premijer lige ovog nedeljnog popodneva.   

U južnom delu grada Kristal palas je vodio protiv Brajtona sve do 90. minuta, kada je Mekalister doneo bod ”galebovima”. Prethodno je ”orlove” u vođstvo doveo Zaha sa bele tačke u 19. minutu, pa se čini da bodom mogu da budu zadovoljniji gosti.   

A šta tek reći za gostujući tim na meču Totenhem – Vest Hem, i njihovu sreću posle izjednačenja u 94. minutu. Počeli su ”pevci” furiozno, a glavni protagonisti bili su ponovo Son i Kejn. Korejac je postigao gol već u prvom minutu, a onda je Hari Kejn u 8. i 16. minutu, sa dva gola, tada se činilo, rešio pitanje pobednika. Sve do 82. minuta golova više nije bilo, a onda je Balbuena smanjio na 3:1. Možda ni ”čekićari” nisu mislili da će to nešto promeniti u konačnom ishodu, ali su hrabro krenuli napred i za to su nagrađeni. Sančez je nespretno glavom savladao svog golmana u 85. minutu i Vest Hem e dobio šansu da izvede nemoguće. Na isteku 94. minuta na udarac se sa 25 metara odlučio Lanzini i postigao jedan od najlepših golova, ne samo u aktuelnoj sezoni, na engleskim terenima.    Totenhem je još jednom ostao bez pobede na svom terenu u sudijskoj nadoknadi, ali za razliku od meča sa Njukaslom, sada su ispustili tri gola prednosti.

”Pevci” sada imaju 8 bodova iz pet mečeva, dok su ”čekićari” sakupili jedan manje.

Kristal palas – Brajton 1:1(1:0) Zaha 19′(p) – Mekalister 90′
Totenhem – Vest Hem 3:3(3:0) Son 1′, Kejn 8′,16′ – Balbuena 82′, Sančez 85′(ag), Lanzini 90+4′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE