Goleade širom “čizme”, Đuričić pokrenuo veliki preokret u Bolonji [VIDEO]

Na prve tri današnje utakmice Serije A postignuto je čak 16 golova.

U Bolonji je, kladioničarskim žargonom, došao preokret iz 1 u 2, uz 7+. Tim Siniše Mihajlovića vodio je sa 1:0 i 3:1, ali je sjajni Sasuolo za samo 13 minuta postigao tri gola i preokrenuo na 3:4. Tu seriju započeo je Filip Đuričić koji je smanjio na 3:2, preciznim udarcem iskosa sa leve strane.

Uzbudljivo je bilo i na dva meča od 15 časova, koji su igrani u Speciji i Torinu. Fiorentina je u 4. minutu imala prednost od dva gola protiv debitanta u Seriji A. Prvo je Pecelja bio precizan u 2. da bi se dva minuta kasnije u strelce upisao i Biragi. Hrabri domaćini nisu odustajali, oporavili su se od šoka i do poluvremena preko Verdea smanjili na 2:1. Bod Speciji, četvrti u četiri kola, doneo je Farijas u 75. minutu. U gostijućem timu starteri su bili srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović.

Mnogo preokreta viđeno je u Torinu, gde je Kaljari savladao domaće “bikove” sa 3:2. Beloti je sa bele tačke načeo goste, ali je već u 12. minutu poravnao Žoao Pedro. Igrao se 19. minut kada je Đovani Simeone postigao svoj prvi, a vodeći gol za tim sa Sardinije. Na početku nastavka najbolji strelac Torina, Andrea Beloti, izjednačio je na 2:2, ali je spretni Simeone u 73. minutu doneo trijumf gostima.

Bolonja – Sasuolo 3:4(2:1)
Palasio 9′, Svanberg 39′, Orsolini 60′ – Berardi 18′, Đuričić 64′, Kaputo 70′, Tomijasi 77′(ag)

Specija – Fiorentina 2:2(1:2)
Verde 39′, Farijas 75′ – Pecelja 2′, Biragi 4′

Torino – Kaljari 2:3(1:2)
Beloti 4′(p),49′ – Žoao Pedro 12′, Simeone 19′,73′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE