Nesvakidašnji potez: 33. Beogradski maraton će se trčati virtuelno!

Zbog pandemije koronavirusa 33. Beogradski maraton biće održan na nesvakidašnji način.

Naime, organizatori su objavili da će se održati virtelna trka.

Drage trkačice, dragi trkači – prijatelji, došao je i ovaj dugo iščekivani dan, nedelja 18.10.2020. godine, dan kada je trebalo da se održi 33. Beogradski maraton. Ove godine, nažalost, nećemo se družiti i radovati zajedno trčeći beogradskim ulicama i bulevarima, nećemo biti “treća beogradska reka”, nećemo se okupiti na poznatom startu kod crkve Svetog Marka – na početku čuvenog Bulevara i nećemo vam na cilju Beogradskog maratona – na Terazijama, u centru Beograda, oko vrata kačiti zasluženo osvojene medalje.

Ali, ovogodišnji 33. Beogradski maraton, po prvi put, biće virtuelna trka, kao surogat za onaj pravi događaj koji nismo mogli da održimo. Svaki učesnik virtuelnog Beogradskog maratona dobiće svoj učesnički broj, diplomu i najvažnije, prelepe medalje i majice pripremljene za učesnike ovogodišnjeg događaja. Pravo učešća imaće svi oni koji su se do sada prijavili i uplatili svoje učešće, kao i oni koji žele da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju. Uskoro slede kompletne informacije kada i na koji način možete da nam se pridružite i istrčite virtuelni 33. Beogradski maraton 2020.

Hvala vam na podršci i razumevanju, vaš Beogradski maraton, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE