Vazura grmi posle derbija: Oteta nam je pobeda!

Partizan je odigrao 1:1 u “Večitom derbiju” protiv Crvene zvezde, a iz crno belog tabora smatraju da im je pobeda oteta od strane sudije Novaka Simovića.

Veoma sam nezadovoljan načinom na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Sudija je dosudio devet žutih kartona, od kojih dva Sanogu, sve je to trebalo da uradi ranije. Pre jednaesterca je dosuđen nepostojeći kormer, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe, do 70. minuta je prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je isto bilo očigledno. Detaljne analize potkrepljene snimcima ćemo poslati medijima u roku od 48 sati. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu, rekoa je Miloš Vazura za Nova.rs.

On se osvrnuo na reči sudijskog eksperta Zdravka Jokića koji je izjavio da je Simović odlično vodio meč.

Standradno, ekspert komentariše suđenje po nalogu i sa ciljem da ‘niveliše’ situaciju. Odmah izlaze sa spremnim izjavama i komentarišu suđenje bez da pogledaju snimke spornih situacija. Sudiju Jokića treba da bude sramota između ostalog i tvrdnje da je pre jedanaesterca bio korner, a na snimku koji ćemo sutra objaviti jasno se vidi da nije bio korner. Po čijem god nalogu da radi velika je sramota. Iz starta Sanoga očigledno je da je taktika bila da se Suma povredi, ali to nas ne zanima. Čestitam i nalogodavcu i izvršitelju. Nema problema, odigrali smo 1:1, nastavljamo da se borimo za titulu. Naši navijači su videli sve, zaključio je Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović kratko nakon poraza od Olimpijakosa

U meču 32. kola Evrolige, košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa, a trener Željko Obradović je dao kratku izjavu...

POVEZANE OBJAVE