Kecmanović preokretom do pobede i osmine finala u Kelnu

Srpski teniser, Miomir Kecmanović, uspešno je počeo nastup na turniru Keln 2.

Kecmanović je pobedio indijskog tenisera Sumita Nagala i to nakon preokreta i 2 časa i 16 minuta igre – po setovima je bilo 4:6, 7:6(4), 6:1.

Nagal, koji je u glavni žreb stigao kao srećni gubitnik i trenutno je 91 mesto slabije plasiran od Kecmanovića na ATP listi, bio je bolji u prvom setu. Lako je poveo sa 5:0, Kecmanović je uspeo da vrati oba brejka, ali je u desetom gemu još jednom izgubio servis.

U drugom setu je viđena velika borba, Kecmanović je odmah napravio brejk, ali je ponovo deseti gem bio problematičan. Nagal je izjednačio na 5:5, a pobednik drugog seta rešen je u taj-brejku. Srbin je poveo sa 3:0, Nagal stigao do 3:3, ali je usledila nova serija Kecmanovića od 3 uzastopna poena. Prvu set loptu nije iskoristio, drugu jeste i posle 106 minuta bilo je 1:1.

Treći set je trajao samo 30 minuta, Kecmanović je izgubio samo jedan gem i plasirao se u osminu finala, a tamo ga čeka pobednik duela između Adrijana Manarina i Alekseja Popirina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE