Oglasio se Terzić: Sve nam je olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić odgovorio je na saopštenje koje je izdao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić povodom događaja na 167. večitom derbiju.

Terzić je naglasio da je Zvezdi mnogo lakše da osvaja šampionske titule dok je rukovodstvo Partizana takvo kakvo jeste.

Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

Sve do pojave čuvenog profesora Rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima. Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope, stoji u saopštenju koje je potpisao Zvezdan Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Radničkog na meti hrvatskog velikana

Radnički iz Kragujevca pod trenerskom palicom feđe Dudićapravi čuda u Superligi ove sezone. Kragujevčani se nalaze na 4. mestu na...

POVEZANE OBJAVE