Crno-beli na ispitu: Partizan igra u Istanbulu za prvu pobedu na strani u Evrokupu

Nastavljamo sa kvalitetnom košarkom i ovog utorka! Na redu je Evrokup i susret koji obećava veliku borbu – sastaju se dve ekipe koje, nakon sporijeg starta sezone, moraju da se probude.

Partizan će od 18 časova gostovati Bahčešehiru u okviru četvrog kola Evrokupa.

Ukoliko veruješ da će crno-beli osvojiti Istanbul, imamo sjajnu vest – samo danas možeš preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje, i to – BEZ USLOVA!

Neophodno je da se registruješ na OVOM LINKU i bonus je tvoj, za brdo dobitnih tiketa!

Oba tima su zabeležila dve pobede u ranoj fazi sezone. Partizan je to uradio u šest, a rival iz Turske u sedam mečeva. Još jedna mala, ali u isto vreme bitna razlika je to što su crno-beli do jednog od dva trijumfa stigli u Evrokupu protiv Venecije, dok je Bahčešehir poslednji u A grupi sa tri poraza.

Ekipa iz Istanbula je kao domaćin izgubila na poslednje tri utakmice, od čega su dve odigrane u okviru Ulebovog takmičenja. Sa druge strane, Partizan je izgubio na oba meča koja je igrao na strani u Evrokupu.

Razliku u formi treba tražiti u turskom prvenstvu i ABA ligi. Partizan je u subotu pobedio FMP rezultatom 103:90, dok je Bahčešehir poslednji put trijumfovao 3. oktobra protiv Darušafake.

Ipak, pobeda u Železniku donela je i lošu vest – povredu Ognjena Jaramaza.

Bek Partizana polomio je prst tokom prvog poluvremena i pred njim je minimum mesec dana pauze. Od ranije je povređen i Vil Mozli, pa će Vlado Šćepanović lake poene iz reketa i posle prodora morati da dobije od drugih igrača.

Ono što može da ohrabri navijače beogradske ekipe su reči trenera nakon utakmice protiv FMP-a. Uprkos pobedi, Šćepanović nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe, pa u Turskoj možemo da očekujemo još jedan, bitan korak napred u igri Partizana.

Kompletnu ponudu za meč Bahčešehir – Partizan, kao i ostale utakmice možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PANTER POSLE OLIMPIJAKOSA: Imali smo utakmicu u svojim rukama

Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da savladaju Olimpijakos u Evroligi. Imali su 14 poena viška, ali ni to im...

POVEZANE OBJAVE