Falćineli: Analizirali smo Hofenhajm, znamo šta treba da radimo

Dijego Falćineli je imao veliku priliku u večitom derbiju, nije je iskoristio, a navijači se nadaju da bi Italijan golovima u Nemačkoj mogao da pomogne crveno-belima da se vrate sa dobrim rezultatom.

Falćineli je rekao da Crvena zvezda u četvrtak uveče može da ostvari dobar rezultat protiv Hofenhajma.

Očekuje nas težak rival. Dobro su počeli sezonu, savladali su Bajern, ali su u poslednja dva meča izgubili i verovatno traže novi pobednički put. Međutim, mi znamo šta se od nas očekuje i znamo naše ciljeve. Svesni smo šta treba da uradimo, analizirali smo protivnika i verujemo da možemo do pozitivnog rezultata, rekao je Italijan za klupski sajt.

Trudim se da na svakoj utakmici tim odigra što je moguće bolje. Naravno, moj lični rezultat mi je svakako bitan, ali ukoliko tim pobeđuje, zaista nije važno da li sam ja postigao pogodak ili neko drugi. Drago mi je što mogu da doprinesem, osećam se odlično i verujem da mogu da pružim mnogo. Koristim svaku šansu da se nametnem i čekam priliku da pokažem koliko mogu.

Falćineli je imao i posebnu poruku za navijače.

Mnogo sam slušao o našim navijačima, gledao sam klipove na interenetu i zaista jedva čekam da izađem i osetim tu atmosferu koju prave zvezdaši. Sećam se i kada sam igrao na Marakani pre nekoliko godina i zaista su pravili sjajnu atmosferu. Želim da im poručim da budu uz nas, iako neće biti na stadionu, jer nam njihova podrška mnogo znači, a mi ćemo se potruditi da se svi zajedno radujemo na kraju, zaključio je napadač Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE