Stanojević pred Bačku: Mnogo problema, sigurno se vraća Pavlović

Fudbaleri Partizana u sredu dočekuju Bačku u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Rivali su se sastali i pre tri nedelje, Partizan je trijumfovao sa 2:1, a Aleksandar Stanojević poziva na oprez pred ovaj meč.

Arhivirali smo derbi, iako su utakmice posle derbija uvek teške zbog velikog emotivnog pražnjenja. Na današnjem treningu ćemo pokušati da se obnovimo energetski, Kup nam je važan da pokušamo da idemo do kraja. Ozbiljno se pripremamo za utakmice, oni i kada gube, to čine sa jednim golom razlike. Naše ambicije su jasne, obazrivi smo, motivisani i maksimalno fokusirani. Verujem da ćemo proći, ali igra se jedna utakmica, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Zdravstveni bilten nije najbolji, sigurno neće igrati Suma, Šćekić i Holender.

Kada je Suma u pitanju najvažnije je da nije ono najgore. Biće on kad tad spreman, moglo je da bude mnogo gore. Holender neće igrati sutra sigurno, baš kao ni Šćekić, a obojica su pod znakom pitanja za meč sa Radničkim. Bajbek će biti u konkurenciji za duel sa Bačkom, igraće, ali još ćemo videti kakva će mu biti minutaža. Videćemo na treningu kakva će biti situacija sa Lazarom Markovićem, u svakom slučaju želimo da izađemo sa najjačim raspoloživim sastavom, bez kalkulacija.

Natho je u derbiju zamenjen posle sat vremena, a izmenu je tražio i Filip Stevanović.

Ne bih menjao Natha u derbiju sigurno, ali on je sam tražio izmenu, bio je veoma umoran, a plus je dobio i udarac. Pričaćemo o tome, on je i sve tri utakmice u reprezentaciji igrao između 60 i 70 minuta. Slična situacija je bila i sa Filipom Stevanovićem, odigrao je dve utakmice za reprezentaciju, tražio je izmenu, nije odradio praktično nijedan trening sa ekipom. Protiv Bačke šansu će sigurno dobiti Lazar Pavlović i to zato što je zaslužio.

Trener crno-belih je prokomentarisao konstataciju da je Stevanović najtalentovaniji igrač Superlige u ovom trenutku.

Stevanović je svakako talentovan, ali ovde se isuviše lako donose zaključci da je neko najbolji, najtalentovaniji i slično. Od kada sam ja ovde odigrao je neke mečeve dobro, neke loše, ima on mnogo da radi kako bi se dokazao. Mora da bude konstantan, da radi, a ne da ga mi veličamo kroz medije, zaključio je Stanojević.

Meč Partizan – Bačka na programu je u sredu od 16 časova u Humskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE