Gaćinović pred meč sa Zvezdom: Sad su najopasniji!

Crvena zvezda započinje misiju u grupnoj fazi Lige Evrope u meču protiv Hofenhajma koji će se odigrati u četvrtak od 21 čas u Nemačkoj.

Jedan od igrača bundesligaša je i Mijat Gaćinović koji očekuje mnogo rasterećeniju Crvenu zvezdu nego u 163.derbiju koji je igran u nedelju.

Gledao sam utakmicu Partizan – Crvena zvezda. Ali, derbi nikada ne daje realnu sliku o stanju i moći ekipe, pošto nosi sa sobom ogroman pritisak. Zvezda generalno u poslednje vreme ne igra baš najbolje te derbije, a i bolje rezultate pravi kada je autsajder. Biće rasterećeni protiv nas, mislim da će biti golova. Sviđaju mi se Gavrić i Nikolić, kako napreduju i kako igraju. Samo neka tako nastave, rekao je Gaćinović za Nova.rs.

On smatra da je i u evropskim kvalifikacijama srpski prvak imao jako psihološki teške mečeve.

Crveno-beli bi eliminisali Omoniju da su se igrala dva meča, jednostavno kvalitetniji su tim. Ali, imali su taj ‘grč’, koji je bio prisutan zbog odigravanja svega jednog meča. Ovo je grupna faza Lige Evrope, samo prvo, od šest kola. Zato Zvezda neće osećati tu vrstu pritiska, moranja, kao što je bio slučaj u kvalifikacijama. Očekujem Zvezdu u bolje svetlu. Nisu favoriti, a tada su najopasniji, rekaoj e bivši fubdlaer Vojvodine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE