KONTE IZGUBIO STRPLJENJE: Brozović se seli kod slavnog trenera!

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi uskoro napustiti redove Intera i karijeru nastaviti u Engleskoj ili Francuskoj, piše “Calciomercato”.

Navodno su za njegove usluge zainteresovani Totenhem na čijem je kormilu Žoze Murinjo, i Monako koji s klupe vodi Niko Kovač. Ipak, londonski klub je u ovom trenutku u favorit za njegov potpis.

On je loš dečko. Puno je obećavao, ali nije to opravdao, pisali su ovog leta italijanski mediji kada su ga još selili iz Intera.

Čini se da je sada priča puno ozbiljnija. Hrvatski veznjak je ugovorom vezan za Inter do leta 2022., očekivalo se da će Inter ponuditi Brozoviću novi ugovor, ali ‘Nerazzurri’ za sada ćute.

Nagađa se kako bi Interov trener Antonio Konte Brozovićev odlazak nadomestio angažovanjem još jednog veznjaka, a kao najizgledniji kandidat spominje se Čelsijev Francuz N’Golo Kante kojeg je trenirao dve sezone na Stamford Bridžu.

Brozović je u Inter stigao u januaru 2015. iz zagrebačkog Dinama u transferu vrednom osam miliona evra, a sada se njegova tržišna vrednost procenjuje na oko 50 miliona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE