Lalatović morao da gleda ka klupi protiv četvrtoligaša, Vojvodina nastavlja odbranu Kupa

Jedinstvo Rumenka – Vojvodina 0:2 (0:0)
60′ Mrkaić, 67′ Čović (p)

Nije bilo lako Novosađanima na terenu u Rumenci. Najavio je tako nešto Nenad Lalatović i izveo kombinivan tim sa više standarnih prvotomaca predvođenih Zukićem.

Upravo je Zukić imao stopostotnu priliku da donese Voši prednost u prvom delu, ali se on odlučio da proigra Đuričina onda kada je samo trebalo da smesti loptu u gol.

Lalatović je na poluvremenu napravio četiri promene i u igru uveo Nemanju Čovića, Vukadinovića, Drinčića i Bojića. Sva četvorica doprineli si trijumfu.

Teret za “Staru damu” pao je u 60. minutu, kada je Vukadinović, posle centaršuta Bojića, glavom poslao povratnu za Mrkaića, koji je skočio i smestio loptu u gol Glišića

Igrao se 67. minut kada je ponovo isti dvojac bio u glavnoj ulozi. Vukadinović je protrčao po levoj strani, proigrao Mrkaića, koji jeste savladao Glišića, ali se na liniji isprečio defanzivac domaćih i rukom sprečio siguran gol. Jedanaesterac je realizovao Nemanja Čović za sigurnih 2:0.

To je bila svojevrsna kazna za Rumenčane pošto je samo dva minuta pre Moravac ušao u najbolju priliku na meču, ali nije bio konkretan u završnici.

Naredni meč, Vojvodina igra protiv Zlatibora u šampionatu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE