Partizan siguran: Majstorija Pavlovića, pogodio i Asano, debitovao Francuz, povredili se Lazar Marković i Denis Stojković [VIDEO]

Partizan – OFK Bačka 2:0 (1:0)
Pavlović 7′, Asano 75′

Partizan je savladao Bačku na stadionu u Humskoj i izborio plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Trener Aleksandar Stanojević odlučio se da napravi šest izmena u startnoj postavi u odnosu na večiti derbi i pokazalo se da nije pogrešio.

PARTIZAN: Stevanović – Miljković, S. Marković, Ostojić, Obradović (od 74. Urošević) – Zdjelar, Pavlović (od 55. Stevanović), Lutovac (od 55. Baebek), Jojić – L. Marković (od 6. D. Stojković) (od 45. Natho), Asano.

OFK BAČKA: Milojević – Jovanović, Škorić, Rađen (od 31. Tomović), Mijatović – Pantić (od 73. Krčmarević), Eskić, Šabat, Đorđević, Gavrić – Pisačić (od 63. Ratković).

Crno-bele je zadesio veliki peh u petom minutu kada je Lazar Marković doživeo novu povredu i mora da napusti teren. U igru je ušao Denis Stojković.

Partizan je poveo već u sedmom minutu kada je Lazar Pavlović fantastično šutirao sa 20-ak metara u gornji desni ugao golmana Milojevića.

Valja istaći i Pavlovićev sjajan pas ka Miljkoviću, koji je pokušao da asistira Lutovcu u petercu, ali je odbrana gostiju dobro reagovala i sprečila drugi gol.

Na drugoj strani Dejan Rađenović se odlučio za izmenu u 31. minutu, jer je Rađen napravio nekoliko oštrih startova i rizikovao je da dobije drugi žuti karton.

U prvom delu nisu viđene velike šanse na obe strane, Partizan je imao kontrolu meča, ali u drugoj fazi prvog poluvremena i Bačka se “okuražila” i sve češće bila na polovini protivnika.

U poslednjim trenucima Lutovac se našao u prilici, ali je njegov udarac punom Milojević odbranio.

Na samom startu nastavka Bačka je mogla do izjednačenja, Pisarčić je dobro šutirao, Stevanović je bio nemoćan, ali se isprečila prečka.

Takuma Asano je ozbiljno naljutio trenera Stanojevića u 49. minutu. U polukontri crno-belih imao je sae Luovca i Jojića, a Japanac se odlučio da sam završi akciju. Milojević je odbranio njegov pokušaj.

Stanojević je pružio priliku novom napadaču Baebeku, u igru je ušao i Filip Stevanović, a prethodno i Natho umesto mladog Stojkovića, koji je dobio žestok udarac.

U sadržajnijem drugom poluvremenu viđena je nova šansa za goste. Opet je Pisarčić šutirao, a lopta je prohujala preko gola.

Potom je Partizan imao nekoliko pokušaja, ali su gosti u poslednjim trenucima dobro reagovali.

Asano se iskupio u 75. minutu kada je povisio na 2:0. Nakon lođeg ispucavanja Milojevića, lopta je došla do brzonogog Japanca koji je dobrim udarcem levom nogom zatresao mrežu gostiju.

Do kraja susreta Partizan je imao još prilika. Natho je bio zamalo neprecizan iz slobodnog udarca, pokušaj Miljkovića je zaustavio Milojević, kao i šut Stevanovića, a Baebekov je udarac završio preko gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE