VULIĆ OTVORIO DUŠU: Hteo sam da budem standardan u Zvezdi, ali nisam hteo da trpim nepravdu!

Miloš Vulić je tokom prelaznog roka napustio Crvenu zvezdu i prešao u italijanski Krotone.

Ponuda za vezistu je stigla mnogo ranije od pre nego je transfer realizovan, ali Vulić u prvi mah nije želeo da napusti Crvenu zvezdu jer je hteo da se izbori za mesto standardnog člana prve postave.

Međutim, u klubu nisu razmišljali tako.

Krenulo je dobrim učinkom posle priprema i izborio sam se za status u najboljem timu. Planirano je da se nadograđujem i da postanem standardan član ekipe. Neke mečeve nalazio sam se u sastavu, pa ulazio sa klupe, a onda se nisam našao u kombinaciji za meč protiv TSC. Posle skoro mesec dana od ponude prelomio sam da prihvatim odlazak u Krotone. Nisam hteo da trpim nepravdu u Zvezdi, a sa ove tačke gledišta, nisam se pokajao, rekao je Vulić za MaxBet sport.

Kaže da se još uvek navikava na italijansku ligu, ali da se ustalio u prvoj postavi. Nedavno je igrao protiv Juventusa 74 minuta u meču u kojem je Krotone izborio 1-1 protiv najdominantnijeg tima u zemlji.

Ovde većina ne priča engleski, ali dosta mi je pomogao Golemić da se priviknem na život. Sada je lakše kada sam pronašao stan i stvarno zemlja je super. Biće još lepše kada naučim italijanski. Treninzi i analize pred utakmice su slične, ali uslovi za rad i praćenje fudbala nije za poređenje. Sve je na visokom nivou, medijski idealno… Mečevi su zahtevni, završio je Vulić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE