Svađa u taboru Norvežana nakon poraza od Srbije: Golgeter udario na selektora

Selektor Fudbalske reprezentacije Norveške Lars Lagerbek potvrdio je da se posvađao sa reprezentativcem Aleksanderom Serlotom nakon poraza od Srbije.

Očekivanja od aktuelne generacije Norveške predvođene Erlingom Halandom bila su velika, a plasman na Evropsko prvenstvo isplovio je kao prioritet.

Poraz od Srbije u minulom reprezentativnom ciklusu je to onemogućio, a ujedno je i nakon utakmice usledio sukob između napadača Aleksendra Serlota i selektora Larsa Lagerbeka, što je iskusni stručnjak i potvrdio.

Tolerišem da postoje neslaganja oko profesionalnih fudbalskih stvari. Aleksander je, međutim, izneo nekoliko optužbi koje se nisu bavile fudbalom, već kako smo ja i moj pomoćnik nesposobni kao treneri – preneo je norveški javni servis reči Lagerbeka.

Kako je istakao Lagerbek, Serlot jeste prešao granicu, ali se potom izvinio svima u reprezentaciji za izazivanje nemira u taboru Norvežana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat spisak Holandije za EURO, neočekivan izostanak

Selektor Holandije Ronald Kuman saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo. On je skratio prethodni prošireni spisak, sa...

POVEZANE OBJAVE