Đuričić i Lukić strelci u goleadi u Ređo Emiliji [VIDEO]

Sasuolo – Torino 3:3 (0:1)
Đuričić 71′, Kirikeš 84′, Kaputo 86′ – Lineti 33′, Beloti 77′, Lukić 79′

Fudbaleri Sasuola učestvovali su u još jednoj goleadi na Apeninima.

Meč protiv Torina počeo je po velikoj magli koja se spustila na ovaj grad, pa vodeći gol gostiju, koji je Lineti postigao sa pet metara, nije dobro ni viđen. Sve do 71. minuta to je bio aktuelan rezultat, a kako se magla podizala, tako su krenuli da padaju i golovi.

Filip Đuričić je spretno reagovao ispred gola gostiju dvadesetak minuta pre kraj i izjednačio na 1:1. U narednih četrnaest minuta viđena su još četiri gola.

Beloti je posle solo prodra ponovo doveo Torino u vođstvo, da bi isti fudbaler asistirao našem Saši Lukiću za treći gol “bikova” u 79. minutu. Na klupi gostiju već se proslavljala pobeda, ali tako nisu mislili domaći fudbaleri.

Prvo je Kirikeš smanjio u 84. da bi dva minuta kasnije Kaputo izjednačio na 3:3. Imalo je vremena da Sasuolo još jednom načini preokret, uz sedam plus, ali se mreže više nisu tresle.

Posle ovog meča Sasuolo je na drugoj poziciji sa 11 bodova, uz čak 16 postignutih golova. Torinu je ovo bio prvi bod u prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE