Gvardiola rekao: ,,Da”! Filip Stevanović u Mančester sitiju za osam miliona evra!

Fudbaler Partizana Filip Stevanović trebalo bi da postane novi igrač Mančester sitija, saznaje ,,Mocart sport”.

Prema najavi ovog portala, Stevanović će po obavljanju lekarskog pregleda potpisati ugovor sa Sitijem, koji će važiti od januara naredne godine s obzirom na to da je letnji prelazni rok završen. Partizan će u tom slučaju, navodno, postati bogatiji za osam miliona evra.

Veoma važna stavka za Partizan jeste ta što će talentovani osamnaestogodišnji napadač ostati u Humskoj na pozajmici do kraja sezone.

Stevanović će potpisati ugovor na četiri i po godine, a već danas je započeo seriju lekarskih pregleda u jednoj beogradskoj klinici po nalogu kluba iz Mančestera.

,,Građani” su očigledno u Super ligi pronašli rudnik talenata, pa je tako Stevanović još jedan u nizu mladih fudbalera koji će biti član ekipe koju vodi Pep Gvardiola.

Prethodno je Siti 2011. godine kupio Stefana Savića iz Partizana, a 2017. su posegnuli za braćom Lukom i Ivanom Ilićem na drugoj strani Topčiderskog brda. Takođe, prošle zime potpisan je ugovor i sa Slobodanom Tedićem iz Čukaričkog.

Veruje se da će se pomno pratiti napredak Stevanovića i da će narednog leta Gvardiola utvrditi da li je mladi fudbaler spreman za borbu u timu sa ,,Etihada” ili će minute sakupljati na pozajmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČILI: Makabi se vraća u Pionir (FOTO)

Košarkaški klub Makabi Tel Aviv planira da utakmice plej-ofa Evrolige igra u hali Aleksandar Nikolić, javlja izraelski Walla Sports. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE