Jagodić-Kuridža posle sjajne partije u Evroligi: Konkurencija je dobra za tim!

Jedan od heroja velike pobede košarkaša Crvene zvezde nad CSKA iz Moskve je Marko Jagodić-Kuridža koji je u finišu regularnog dela bio nepogrešiv.

On je posle utakmice sumirao utiske.

Velika je razlika biti igrač Primorske i biti igrač Crvene zvezde. Tamo sam imao ulogu vodećeg igrača i mnogi su pratili mene. Ovde imam manju ulogu, dajem sve od sebe da u svakoj utakmici dam doprinos protiv bilo kog tima. Sigurno da mi je drago što smo dobili CSKA i što smo pokazali da možemo da pobedimo jednu takvu ekipu, rekao je krilni centar.

On ističe da je za svaki meč odrađena odlična priprema.

Mnogo je dobrih igrača u Evroligi i svaki put je izazov izaći i dati maksimum protiv njih. Znače mi pripreme koje imamo na treningu, dogovori, skauting i tako mi je lakše. Što se tiče zidanja to je moja prednost u igri, stalno je koristim i koristiću je i dalje.

Upitan je da li ga brine dolazak Džonija O’Brajanta koji igra na njegovoj poziciji.

Džoni O’Brajant je sigurno dobar igrač i ima veliki kvalitet. Konkurencija je dobra i za svakog igrača je tako jer može da napreduje. Nije mi njegov dolazak probudio motivaciju, mislim da sam uvek isto motivisan na svakoj utakmici. Koliku god minutažu dobijem gledam da dam sve od sebe, završio je Marko Jagodić-Kuridža.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE