Najbolji laptop na svetu stiže ti na poklon

Najbolji fudbal je u punom jeku i pored globalnih problema, najjače lige su i ovog vikenda na tiketu, a kladionica Meridian ti je spremila 1000 DINARA BONUSA bez uslova na poklon.

Preuzmi bonus odmah OVDE.

A to je tek početak!

Osim ove ekskluzivne promocije, Meridian sve do 16. novembra svojim igračima poklanja i neprikosnoveno najbolji laptop današnjice – MacBook.

O čemu je zapravo reč?

Osvoji „mašinu“ koju ima samo svetska elita – pogodi najveću kvotu na tiketu u kladionici Meridian u periodu od 16. oktobra do 16. novembra i tvoj je najprestižniji Apple proizvod – MacBook.

Pravo učešća ima svaki tiket uplaćen u Meridianu na kome se nalazi barem četiri para klađenja na sport, uplatom od 100 dinara ili većom.

Da bi se kvalifikovao, igrač u toku takmičenja treba da potroši depozit od samo 1.500 dinara.

Samo u Meridianu, kući najvećih bonusa i ekskluzivnih promocija, po ceni obične USB Flash memorije od 32GB dobijaš najjači laptop ikada – bolje od ovoga ne može.

Mac Book je mašina koja ne zna šta su virusi i ima šest puta jaču bateriju od bilo kog konkurentskog laptopa na planeti, a u svojoj omiljenoj kladionici dobijaš je po ceni običnog tiketa.

To je tek deo poklona, jer drugoplasiranog igrača čeka Playstation 4, a u igri si i za gomilu bonusa za klađenje!

1.MESTO – Macbook
2.MESTO – SONY PS4
3.MESTO – bonus 7.000 RSD
4.MESTO – bonus 5.000 RSD
5.MESTO – bonus 3.000 RSD

Sva pravila takmičenja pronađi ovde.

Meridian – garantovano najbolja zabava i tiketi koji donose najvrednije poklone!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE