Šarac pred Zlatibor: Na pobedu, da ostanemo u trci sa Partizanom

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 14 časova gostuju ekip Zlatibora u Užicu u okviru 12.kola Linglong Superlige Srbije.

Novosađani u taj meče ulaze kao apsolutni favoriti s obzirom da zauzimaju treće mesto na tabeli sa 23 boda, dok je Zlatibor sa samo 6 bodova pri dnu tabele.

Uvek je teško igrati protiv ekipe koji su pri dnu tabele. Zlatibor dobro igra, protiv Inđije su imali dosta prilika koje nisu iskoristili. Odlično igraju u tranziciji, transformišu se iz niskog bloka, ali mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda i ostanemo na deobi druge pozicije sa Partizanom, rekao je pomoćni trener Novosađana Dragan Šarac.

Vojvodina nikako da uhvati ritam na gostujućem terenu gde gubi od objektivno slabijih rivala.

Problem dekoncentracije gde na primer u Novom Pazaru promašimo nekoliko odličnih prilika, a onda primimo golove kao na školskom terenu, rekao je Šarac i istakao da je zdravstveni bilten ekipe odličan i da nema povređenih igrača.

Upitan je Šarac o utakmici u Kupu Srbije protiv Jedinstva iz Rumenke gde Vojvodina slavila sa 2:0.

Jedinstvo je jedna odlična ekipa za taj rang takmičenja. Pokazali su čvrstinu i agresiju protiv nas. Opet smo ušli u problem jer nismo realizovali neke šanse. Posle je šef izvršio neke izmene, koje su donele pobedu i prolaz dalje, završio je Šarac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE