DAN ZA EL KLASIKO – Najvažnija i najgledanija utakmica La Lige

Retko koji fudbalski duel izaziva toliku pažnju svetske javnosti kao El Klasiko! To i ne treba da čudi jer redove španskih giganata čine najkvalitetniji fudbaleri današnjice. Ujedno, oba kluba spadaju u najuspešnije, ali i najbogatije timove na svetu.

Utakmica između Barselone i Real Madrida zakazana je za popodnevni termin od 16 časova, a odigraće se na stadionu Kamp Nou, bez prisustva publike.

Povodom El Klasika, sportska kladionica Meridian je za nove igrače spremila fantastičan bonus dobrodošlice – čeka vas čak 1.000 dinara, odmah čim se registrujete na sajtu meridianbet.rs.
Takođe, kompletnu ponudu za klađenje, sa ubedljivo najjačim kvotama, možete pogledati na ovom linku.

Verovali ili ne, rivalstvo između Barselone i Real Madrida datira više od jednog veka! Prvi El Klasiko odigran je još davne 1902. godine u Kupu de la Koronacion, kada je Barsa slavila rezultatom 3:1. Sve od tada je samo istorija koja se i dan danas ispisuje…

Real Madrid je branilac titule od prethodne sezone. Trenutno se nalazi na 3. mestu tabele sa osvojenih 10 bodova. U poslednjih 5 zvaničnih mečeva ima skor od 3 pobede, remija i poraza. Barselona se sa osvojenih 7 bodova trenutno nalazi na 9. poziciji.

Inače, današnjem meču prethodilo je prvo kolo grupne faze Lige šampiona, u kojem je Real na Santjago Bernabeu poražen od Šahtjora sa 2:3, dok je Barselona bez većih problema savladala Ferencvaroš rezultatom 5:1.
Blaga prednost u El Klasiku je na strani Barselone – šansa da pobedi iznosi 42 odsto, dok je verovatnoća za trijumf Real Madrida 31 odsto.
Mogućnost da meč bude završen nerešenim rezultatom iznosi 27 odsto, a šansa da na meču budu postignuta 2 ili više golova iznosi čak 77 odsto!

Kvote u Meridianu na meč Barselona – Real Madrid:
• 1 – 2.10
• x – 3.65
• 2 – 3.45

Sve u svemu, ako ste veliki ljubitelj El Klasika, podržite svog favorita u kladionici Meridian jer ukoliko pogodite najveću kvotu, osvojićete najnoviji MACBOOK, SONY PS4 i brojne druge nagrade!
Meridian – Kuća najbolje sportske zabave i najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda – Partizan: Duel dva najveća srpska kluba možete pratiti na ovom kanalu

Ove sezone dva najveća srpska kluba sastaće se po četvrti put, a u ovoj sezonu su odrigrali 3 meča...

POVEZANE OBJAVE