Lučić ponovo MVP, Bajernova bajka se nastavlja

Odigrane su i poslednje dve utakmice današnjeg programa 5. kola Evrolige.

Bajka minhenskog Bajerna nastavljena je i posle duela sa Olimpijakosom, dok je u košarkaškom El klasiku Barselona savladala Real.

Bajern je trijumfom protiv Olimpijakosa preuzeo čelo tabele (deli ga sa Žalgirisom i Barselonom), a ponovo je junak bio bivši košarkaš Partizana, Vladimir Lučić koji je još jednom bio najkorisniji igrač utakmice. Lučić je 27 minuta postigao 16 poena (3/4 za 2p, 2/3 za 3p), a imao je i 4 skoka i 3 asistencije za ukupan indeks korisnosti 22.

Efikasniji od njega bio je samo Boldvin sa 18 poena, dok su Đedović i Rejnolds dodali po 10. Kod Olimpijakosa Papanikolau je postigao 13, Dženkins 12, a MekKisik 11 poena.

Barselona je protiv Reala imala 21 poen prednosti na poluvremenu, na početku drugog je bilo i +23, ali je Real u finišu prišao na 5 poena zaostatka. Katalonci su odbili napad i ostvarili četvrtu pobedu, dok je “kraljevski klub” doživeo i četvrti poraz. Kjurik je ubacio 15 poena kod Barselone, Dejvis poen manje, dok je Higins postigao 13. Kod Reala Tompkins 14, a Abalde 13 poena.

Bajern – Olimpijakos 74:68
Barselona – Real Madrid 79:72

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE