Radnički ulaže u budućnost

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički nastavilo je sa ulaganjem u budućnost i stvaranjem boljih uslova za rad i trening igrača, kako bi se ostvarili što kvalitetniji rezultati. Poseban fokus bio je na poboljšanju infrastrukture na pomoćnim terenima koje koriste prvotimci, ali i škola fudbala.

Na inicijativu prvog čoveka kluba Ivice Tončeva Radnički je najpre proletos investirao u rekonstrukciju terena sa prirodnom travom. Uveden je sistem zalivanja podzemnim pop-up prskalicama, dok je teren dodatno poravnan i podsejan. Takođe, nedavno je završena i česma na terenima, a obnovljena je i svlačionica koju koristi Omladinska škola.

U sklopu svi tih promena, najznačajnija je svakako postavljanje reflektora na pomoćnom terenu. Njihovim postavljanjem biće omogućeno treniranje i u večernjim casovima na pomoćnom terenu.

Unapređenje uslova za rad i trening pokazuju nameru Uprave kluba i kompletnog rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevim da se nastavi sa ulaganjem u Radnički, posebno kada je reč o mlađim kategorijima. U klubu su uvereni da će samo na taj način mladi talenti ostati u Nišu i učiniti klub jačim i konkurentnijim. Radnički želi da se mladi ljudi bave sportom u adekvatnim uslovima i zato je i ulažio u obnovu trening centra, koji je dugo bio u jako lošem stanju.

Iz rukovodstva kluba najavljuju i zamenu podloge na veštačkom terenu, koja će, kada bude odrađena, omogućiti da se na njemu igraju i zvanične takmičarske utakmice.

FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE