Sanogo: Nikoliću ništa ne zameram

Crvena zvezda se bez bodova vratila iz Hofenhajma, a Seku Sanogo smatra da crveno-beli imaju za čim da žale.

Prema njegovoj oceni arbitar je pogrešio jer u drugom poluvremenu nije dosudio penal za šampiona Srbije.

Imao sam dve dobre situacije. Kod prve nisam uspeo da zahvatim loptu kako sam želeo, a u drugom pokušaju sam bio povučen, ali sudija to nije video. Mogao je da bude dosuđen penal za nas, rekao je Sanogo za “Sportski žurnal”.

Prvom golu Hofenhajma prethodio je duel Akpogume i Veljka Nikolića. Prekršaja nije bilo, iako u Zvezdi smatraju da je trebalo da bude dosuđen, a internacionalac iz Obale Slonovače ne zamera Nikoliću na slabijem ulasku u duel.

Nikolić je mlad igrač i ne treba mu ništa zameriti. Kao i svi ostali, on predstavlja budućnost Zvezde i verujem da može mnogo da pokaže u narednom periodu. Ovo mu je bila prva evropska utakmica u grupnoj fazi. Pre prvog gola trebalo je da bude dosuđen slobodan udarac za naš tim, jer je igrač Hofenhajma preoštro startovao.

Sanogo je uveren da Zvezda može da se revanšira Hofenhajmu u revanšu.

Odigrali smo veoma dobro, protivnik je učesnik jedne od Top 5 liga u Evropi. Pokazali smo da možemo da mu pariramo i verujem da ćemo se radovati u revanšu, zaključio je Sanogo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE