Sjajni Mendi zasenio debi Kavanija za Junajted

Mančester Junajted – Čelsi 0:0

Malo toga viđeno je po pravoj provali oblaka na ”Old Trafordu” u meču Mančester Junajteda i Čelsija. Ekipe koju se do ne tako davno vladale ostrvskim fudbalom, sada su daleko od tih dana, što se videlo u u međusobnom duelu.   

Domaćin je bio nešto bolji, ali je Čelsi na golu imao fenomenalnog senegalskog golmana Eduarda Mendija, koji je uspevao da ispravi sve ono što su njegovi defanzivci pokvarili. U prvom poluvremenu, koje je bilo nešto sadržajnije, Mendi je zaustavio pokušaje Markusa Rašforda i Huana Mate, u drugoj polovini poluvremena, ali i opasan šut Rašforda na isteku nadoknade prvog dela.   

U nastavku je bilo malo uzbuđenja, a treba istaći da je za Mančester Junajted debitovao Edinson Kavani, koji je mogao da se upiše u strelce u prvom kontaktu s loptom, posle samo nekoliko sekundi na terenu. Ipak, pokušaj Urugvajca zatresao je mrežu sa spoljašne strane. Čelsi nije uspeo da stvori nijednu priliku, pa ekipa Frenka Lamparda može da bude prezadovoljna bodom, pogotovo jer su prošle sezone na ovom stadionu izgubili sa 4:0.   

”Plavci” su sada šesti sa devet bodova na kontu, dok je Junajted tek 15 ima sedam bodova, ali i jednu utakmicu manje odigranu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FMP angažovao centra pred Superligu

Košarkaši FMP-a imali su veoma lošu sezonu iza sebe i ostali su bez plasmana u plejof ABA lige. Preostaje...

POVEZANE OBJAVE