TRANSFER NA POMOLU: “Novi Modrić” zaludeo skaute milanskog velikana

Utakmicu prvog kola Lige Evrope između zagrebačkog Dinama i Fejenorda u četvrtak uveče na Maksimiru su pratili i skauti Milana, javlja Calciomercato.

Poznato je da roso-neri u poslednje vreme najviše dovode mlade i perspektivne fudbalere, a jedna od želja skautske službe milanskog velikana je Lovro Majer (22), kojeg Italijani opisuju kao “novog Luku Modrića”.

Među 1271 gledaocem na Maksimiru bili su brojni skauti evropskih klubova, ali i predstavnici Milana koji su detaljno pratili svaki korak “desetke” Dinama. Majer je odigrao vrlo dobar meč i zaradio ocenu 7.8.

Reč je o jednom od najvećih hrvatskih talenata. Majer je igrač vanserijske tehnike koju je usavršio na malom fudbalu, a jednako je koristan u oba smera. Nazivaju ga “novim Lukom Modrićem”, a prate ga Milan, Fiorentina, Borusia Dortmund, Lids, Valensija i Sevilja, piše Calciomercato pa naglašava:

Na susretu protiv Fejenorda bili su i skauti Milana koji su jako zainteresovani za Majera. Ugovor s Dinamom mu važi do leta 2023. godine, ali već je spreman za veće izazove. Ne treba biti iznenađen ako završi u Milanu.

Majerova tržišna vrednost procenjuje se između dva i tri miliona evra, ali “modri” ga sigurno neće pustiti za manje od 10 miliona, pogotovo ako na vrata hrvatskog prvaka pokuca velikan kao što je Milan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE