Bogićević: Nedostatak energije prihvatljiv, ali ovo ne sme da nam se dešava

Pomoćni trener košarkaša Crvene zvezde, Milenko Bogićević, govorio je na konferenciji za medije posle meča sa Megom pošto je Saša Obradović isključen u trećoj četvrtini.

Bogićević je rekao da je tok utakmice bio očekivan s obzirom na energetsku situaciju igrača crveno-belih.

Bila je ova veoma kvalitetna utakmica, ali i očekivana pre svega zbog naše energetske situacije u kojoj se nalazimo, kao i zbog činjenice da smo pre par dana igrali veoma jak duel sa CSKA. Ovog puta za protivnika smo imali tim koji ima tri pobede u regionalnom takmičenju i znali smo da neće biti lako. Reč je o mladoj ekipi, veoma talentovanoj koja igra brzo i imali smo probleme da kontrolišemo njihov ofanzivni skok. Ako je nedostatak energije bio prihvatljiv, onda ti problemi u skoku ne bi smeli da nam se događaju. Ovo je za nas veoma važna pobeda da ostanemo u dobrom ritmu, jer nam predstoje jake utakmice. Čestitke momcima na trijumfu, ali i mom kolegi Vladimiru Jovanoviću na tome kako Mega izgleda na terenu i kako rade, rekao je Bogićević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOV NA MILIONE JE U TOKU: Pridruži se i preuzmi deo VELIČANSTVENOG NAGRADNOG FONDA!

Raspisana je potera na 1.200.000 DINARA! Postani jedan od 50 srećnika i preuzmi svoj deo. Meridian vam predstavlja jedinstvenu priliku...

POVEZANE OBJAVE